Bezlepková roláda

Bezlepková verzia rolády – či už zo Zlatého klasu alebo maková….

RECEPT

Cesto

5 vajec

100g práskový cukor

2 PL Zlatý klas

1/2 ČL kypriaci prášok

 

    Postup

    Bielky dáme šľahať spolu s cukrom do peny. Pridáme žltky a jemne vmiešame kypriaci prášok a Zlatý klas.

    Celú hmotu rozložíme rovnomerne na plech 25 x 30 cmň

    Pečieme pri teplote 190°C asi 10 minút.

    Po upečení zrolujeme a necháme vychladnúť.

    Po vychladení naplíme plnkou podľa chuti.

    Dobrú chuť.

    Ďakujem za Váš záujem o moje obľúbené recepty.

    Budem rada ak sa v komentároch podelíte o svoje skúsenosti prípadne fotky , ako sa Vám darilo s pečením .